Waarom Auto Centrum Dalen

Auto Centrum Dalen is al ruim twintig jaar gevestigd aan het bedrijventerrein Kleine Veld in Dalen en de laatste jaren uitgegroeid tot een full-service autobedrijf. Dat wil zeggen dat u op autogebied voor alles bij ons terecht kunt. Auto Centrum Dalen is 3 bedrijven onder een dak, waaronder, ACD-Auto's BOVAG occasiondealer, ACD-autobedrijf BOVAG erkend, ACD-Autoschade FOCWA Eurogarant Schadeherstelbedrijf. Het BOVAG en FOCWA lidmaatschap waarborgt de kwaliteit en eerlijkheid van onze producten en diensten.

Verkoop


Werkplaats ACD Auto's

ACD-Auto's is gespecialiseerd in de verkoop van met name jonge gebruikte personenauto's, lichte bedrijfsauto's en 4x4 terreinauto's. Wij hebben continue zo'n 60 jonge gebruikte auto's in alle prijsklassen op voorraad. Is de auto die u zoekt er nu niet bij neem dan vrijblijvend contact met ons, wij doen dan onze uiterste best om aan uw wensen te voldoen.

Standaard worden onze auto's geleverd met een complete grote afleveringsbeurt, showroomstaat gepoetst, APK en uiteraard zes maanden bovag-garantie. Wij staan garant voor de beste kwaliteit-, prijsverhouding.

Tot ziens in onze showroom!

Onderhoud


Werkplaats ACD Auto's

De hedendaagse ontwikkelingen in electronica op de voet volgend zijn gekwalificeerde monteurs in staat uw auto in onze zeer compleet ingerichte werkplaatsen te onderhouden en repareren.

Ook specialistische accessoires als navigatiesystemen en autotelefoons inbouwen is geen enkel probleem.


Ons dienstenpakket op de afdeling Onderhoud

Kortom voor de kleine beurt, grote beurt of een totale revisie bent u bij ons aan het juiste adres.
Leenauto's zijn altijd aanwezig (tegen scherpe tarieven). Leenfietsen aanwezig (gratis). Breng- en haalservice is mogelijk (gratis).

APK

Alle personenauto's en bedrijfswagens tot 3.500 kg op benzine van voor 1 januari 2005 moeten jaarlijks volgens de APK worden gekeurd. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring ter verhoging van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu. De auto's moeten jaarlijks voor de keuring worden aangeboden. BOVAG aangesloten bedrijven zijn bevoegd om APK' uit te voeren.

Benzine-auto's die na 1 januari 2005 op de weg zijn gekomen moeten na het vierde levensjaar voor het eerst worden gekeurd voor de APK en daarna tweejaarlijks. Vanaf het achtste levensjaar moet er weer elk jaar worden gekeurd. Personenauto's en bedrijfswagens tot 3.500 kg op diesel en LPG moeten na het derde jaar jaarlijks worden gekeurd.

De APK is een momentopname en geeft geen garantie dat uw auto de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden en dat u een jaar lang geen onderhoud hoeft te plegen. Laat uw auto daarom minimaal een keer per jaar onderhouden.

Grote en kleine beurt

Een goed onderhouden auto is belangrijk voor uw veiligheid. Het is raadzaam om zelf af en toe de olie en koelvloeistof van uw auto te controleren. Kies voor een grote of kleine beurt, dan weet u zeker dat alle essentiële punten worden gecontroleerd. Bij een kleine beurt staan zaken als vloeistoffenpeil, remmen, verlichting en de banden op de checklist. Bij een grote beurt wordt eigenlijk de hele auto nagekeken. Denk aan olie- en luchtfilters, de airconditioning, remblokken, dynamo, schokbrekers, uitlaat enzovoorts.

Blijkt dat er tijdens de beurt iets kostbaars moet worden vervangen, dan zult u daarover altijd even gebeld worden. Zo weet u tenminste waar u aan toe bent en zijn er geen onduidelijkheden achteraf.


Ons dienstenpakket op de afdeling Schade